تبلیغات
schotunfrothsic - مطالب آبان 1390
دوشنبه 30 آبان 1390  06:54 ق.ظ

Viime viikon tiistaina 15.11.2011 Alajärven Perussuomalaiset pitivät syyskokouksen. Kokouksessa esillä oli sääntöjen määrämät asiat. Tuohon asialistaan kuuluu myös henkilövalinnat.

Pitkäaikainen puheenjohtajamme Raimo Vistbacka luopui tuossa kokouksessa puheenjohtajan pestistä. Raimo kertoi, että on tullut aika antaa vastuuta nuoremmille, mutta lupautui kuitenkin toimimaan vielä hallituksen jäsenenä ja auttamaan parhaan kykynsä mukaan puoluetta seuraavien presidentin- ja kunnallisvaalien tiukassa taistossa. Kerrottakoon kaikille tässä vaiheessa, että valintatilanteeseen ei sisältynyt minkäänlaista dramatiikkaa:))). Oli siis tullut aika valita seuraavalle vuodelle uusi puheenjohtaja.

Kokous valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi allekirjoittaneen. Kiitos vielä kerran luottamuksesta. Kuten kokouksessa kerroin, saappaat ovat Raimon jäljiltä suuret täytettäväksi, mutta jostain on aina lähdettävä. En lähtenyt tähän tehtävään suin päin, sain pohtia asiaa rauhassa. Pyörittelin asiaa omassa päässä ja kysyin mielipidettä myös kotiväeltä. Mietittyäni tarpeeksi lupauduin tehtävään. Uusi tehtävä tuo tullessaan varmasti paljon uusia ja outoja tilanteita. On kuitenkin uskottava omaan tekemiseen ja siihen, että yhdessä hallituksen ja jäseniemme kanssa niistä selvitään. Tätä työtä ei meidän puolestamme tee kukaan muu, se on meidän tehtävä.

Puheenjohtajan lisäksi valittiin myös uusi hallitus. Hallituksessa jatkavat tutut ja turvalliset: Tarja Kuhalampi, Markku Leppäkangas, Sauli Mäkinen, Maija Viljanmaa ja Raimo Vistbacka sekä varajäseninä Marita Kivelä, Timo Kivimäki, Anne Matokangas ja Timo Pakka.

Tälläisella rosterilla lähtee Alajärven Perussuomalaiset kauteen 2012.


منبع:
http://turokalliomaa.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
دوشنبه 30 آبان 1390  06:12 ق.ظ

Olen ollut niin täynnä virtaa, että se on ollut ihan rajatonta. Olin kuitenkin unohtanut marrasmaanantait. Minun piti tänään tarjota teille Täydellistä paistia, mutta en mitenkään tee sellaista uupuneena. Täydellinen paisti tarjotaan silloin, kun sanat virtaavat kuin kevätpuroset ja olo on hohtoinen. Paistin sijasta vinkkaan teitä ostamaan viimeisimmän Anna-lehden, jossa haastattelu Kätilön kirjoittajasta, Pohjoisen Vahvasta Naisesta Katja Ketusta.

Olen niin onnellinen, että Blogistania valitsee omat Finlandia -ehdokkaansa, että alta pois. Minä en vain vieläkään tajua, että mitä minun pitää tehdä 2.1.2012. Varmuudeksi varmaan postaan kolme nimeä omaan blgogiini ja toivon, että joku minut sieltä poimii. Minun ehdokkaani eivät ole salaisuus. Olen niitä huudellut jo teillä ja turuilla ja eilenkin puhuin puhelimessa yhden ehdokkaani kanssa. Tässä minun listani: Marja-Leena Virtanen/ Kirjeitä kiven alle, Katja Kettu/ Kätilö ja Raili Mikkanen/ Suomen lasten linnakirja. Sitä en tietenkään voi sanoa, tuleeko tähän vielä joku yllättäjä, mutta se olisikin sitten jo aika juttu, sillä en mitenkään tajua Marja-Leenan ja Katjan vahvojen teosten esiintuloa samana syksynä. Railin kirja on lastenkirja, mutta se oli minun Finlandia Junior -ehdokkaani, vaan kukaan ei kysynyt minulta...

 Suosikkikukkani akileijat ovat kauniita aina, aina vaan. Minä janoan jo lunta, että jaksan tästä jonnekin...huomiseen tai ylihuomiseen tai vaikka jouluun. Jouluyössä on taikaa!

Jotain piristävää tähänkin päivään kuitenkin löytyi: Valkoinen kirahvi on tehnyt aivan huikean, taiteellisen ja erilaisen arvostelun Marja-Leena Virtasen kirjasta Kirjeitä kiven alle. Olen varma, että sinäkin haluat lukea sen, joten ole hyvä ja avaa ovi tänne.

Ja täältä löydät minun elämykseni Marja-Leenan kirjasta sekä myös linkit muiden arvosteluihin.

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
دوشنبه 30 آبان 1390  05:05 ق.ظ

Tämä on viimeinen juttuni Leena Lumi's Flower Power -postaukseen tänä vuonna. Tarkoitus olisi ollut lisätä sinne oikean palkin tiedostoon vielä se paras postaukseni Lumipuutarhasta, mutta en löydä sitä, joten aloitan sen kaiken alusta. Se tulee kun ehtii ja sitten onkin jo kai kevät...Paitsi jos lumi villitsee minut, niin sitten jaksan käydä tuhansien kuvien tiedostoni läpi. On hirveää kun mielikuvitus on niin kova, että tulee annettua kuville mitä runollisimpia nimiä, enkä käytä mitään kansioita...Minä todella kuulin, että joku pyörtyi juuri;-)

Sain nämä asterit hurmaavalta vanhalta rouvalta, joka saarellamme pitää kaunista, vanhaa puutarhaa. Nyt minä sen tajusin: Laitankin kalenteriini ensi suvelle, että puutarhavierailu Taimille! Saadessani perennajuurakon, Taimi totesi vain, että kukkivat hyvin myöhään syksyllä. Näitä monet ovat nimittäneet syys- ja jotkut lokakuun astereiksi. Minä olen kastanut nämä hurmaavat kukat lumiastereiksi, sillä tänä vuonna nämä mykerökukkaiset kukkivat ensimmäisen kerran ilman lunta!

 Myöhäisten asterien viehätys on juuri myöhäisessä kukinnassa. Olen jo voinut näitä montakin kertaa jakaa, joten näyttävyys on kasvanut. Kun mikään muu ei enää kuki, nämä vaatimattomuuden lumot vangitsevat katseen ja aivan vieraat ohikulkijat tulevat kysymään, että 'mitä ovat nuo kauniit kukat, jotka jaksavat vielä kukkia?'  Kaikki asterikuvat on otettu kahtena eri vuonna loka-marraskuulla, jota ennen ne eivät ainakaan meillä kuki.

Tänä vuonna saatoin jakaa niin, että sain tätä kukkaa jo makuuhuoneen ikkunan allekin. Siinä aloittavat ensin scillat, esikot ja muscarit, sitten akileijat, lehtosinilatvat, juhannusruusu, digitalikset ja sen jälkeen näyttämön valtaavatkin asterit. Jonkinlaisina lumonvartijoina toimivat valkoiset kääpiösyreenit, sekä hieman syrjästäkatsojana isohko nuokkusyreeni lehtomme puolella.

  Näitä on todella paljon, mutta edes kameran vaihto uuteen ei auttanut meitä kuvaamaan kukkia paljoudessaan. Lumiasteri haluaa olla vaatimattomuuden lumo, mutta tietää aivan tismalleen nyt saadessan kukkia marraskuun valtiattarena, yksinäisessä ylhäisyydessään, olevansa palvotuin kohotessaan marrosta maasta kukat apposen auki aamupimeään ja talven ensimmäisiä hiutaleita kruununa kantaessaan. Sanotaan, että vaatimattomuus kaunistaa ja olkoon siitä sinettinä näiden kukkien myöhäinen viehätys!

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
دوشنبه 30 آبان 1390  04:30 ق.ظ

منبع:
http://netofilmagens.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
یکشنبه 29 آبان 1390  01:20 ق.ظ

Titulo:Strangers on a Train (1951)
Alternativo:
Duracion: 0 Min

Actores
Farley Granger
Robert Walker
Ruth Roman
Director: Alfred Hitchcock

Trailer


منبع:
http://cineficcion77.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
یکشنبه 29 آبان 1390  01:20 ق.ظ

Titulo:Lawrence of Arabia (1962)
Alternativo:
Duracion: 0 Min

Actores
Peter O'Toole
Alec Guinness
Anthony Quinn
Director: David Lean

Trailer


منبع:
http://cineficcion77.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
یکشنبه 29 آبان 1390  01:20 ق.ظ

Titulo:Chinatown (1974)
Alternativo:
Duracion: 0 Min

Actores
Jack Nicholson
Faye Dunaway
John Huston
Director: Roman Polanski

Trailer


منبع:
http://cineficcion77.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
یکشنبه 29 آبان 1390  01:20 ق.ظ

Titulo:E.T.. The Extra-Terrestrial (1982)
Alternativo:
Duracion: 0 Min

Actores
Henry Thomas
Drew Barrymore
Peter Coyote
Director: Steven Spielberg

Trailer


منبع:
http://cineficcion77.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
یکشنبه 29 آبان 1390  01:20 ق.ظ

Titulo:The Shawshank Redemption (1994)
Alternativo:
Duracion: 0 Min

Actores
Tim Robbins
Morgan Freeman
Bob Gunton
Director: Frank Darabont

Trailer


منبع:
http://cineficcion77.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
یکشنبه 29 آبان 1390  01:20 ق.ظ

Titulo:The Lord of the Rings. The Fellowship of the Ring (2001)
Alternativo:
Duracion: 0 Min

Actores
Elijah Wood
Ian McKellen
Orlando Bloom
Director: Peter Jackson

Trailer


منبع:
http://cineficcion77.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
یکشنبه 29 آبان 1390  01:20 ق.ظ

Titulo:J. Edgar (2011)
Alternativo:
Duracion: 0 Min

Actores
Leonardo DiCaprio
Armie Hammer
Naomi Watts
Director: Clint Eastwood

Trailer


منبع:
http://cineficcion77.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
یکشنبه 29 آبان 1390  01:12 ق.ظ


Ei ole ollut sekunnin rauhaa kotona edellisen kirjoitukseni jälkeen. Mikä vaikutus kirjoitetulla sanalla voikaan olla;-) Tosin on juostu myös kaupoilla, mutta mitä väliä, sillä joululahjat on jo kaikki hankittu. Minä en ole henkilö, joka joulukuussa juoksee kaupoilla: Silloin olen jo luomassa tunnelmaa.

Tunnelmista tuli mieleen kertoa, että minulla on blogeja, joita vaalin ja vähän taidan salatakin, sillä ne ovat lähteitä, joissa käyn virkistäytymässä ja niissä on paljon kaunista ja myös kevyttä. Tämän sunnuntaipostauksen kuvat ovat blogista Sinisen oven takana, jossa on niiiiiin järrrrkyttävän hurmaavaa, kuten nämä ruusukuvat nyt marraskuulla, että kuolleetkin heräävät eloon.
Tänään luen nautittavaa kirjaa, siis niin sikanauttivaa, että en voi olla kirjavalintaani muuta kuin täydellisen tyyytyväinen. Lumimies valmistaa koko sunnuntaiaterian, joka nautitaan kynttilöiden valossa vasta hämärän pudotessa. Me tehdään aina kaikki kivat jutut hämärän pudotessa... Aikuistaloudessa jaksaa odottaa myöhempään ja pärjää brunssaten pitkälle.
Minusta nämä Sirkan ruusukuvat sopivat erinomaisesti tähän marraskuun sunnuntaihin. Marraskuu ei ole minulle enää kuukausi, jolloin maa martona makaa, vaan se on kuin suven jatkumo, mutta kaikki on paljon paremmin, sillä ei ole liian kuuma eli minun ei tarvitse istua kellarissa Hänen Majesteettinsa Olgan kanssa, mutta on niin lämmin, että voi grillata myöhään illalla kynttilöiden valaisemalla terassilla yön hellä pimeys ympärillä. On happea mitä hengittää ja ajatukset pyörivät myös puutarha-asioissa. Ensi viikolla teen vuoden viimeisen 'puutarhakirjan' ja saatanpa tehdä myös lisäystä Leena Lumi's Flower Power -postaukseeen.

Eräs virkistyslähteeni on Akissfromthepast, joka inspiroi minua niin moneen. Viimeisin tuotos Szymborskan runo Lumikarpalossa. Ensirakkaus on niin tarkkanäköinen, mutta kuva, jonka 'lainasin' Akissfromthepast -blogista tuo siihen pehmeyttä, joka kuitenkin vain vahvistaa Wistawan näkemystä - suloisesti.

♥:lla Leena Lumi

Smile

kuvat Sirkka

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
جمعه 27 آبان 1390  12:53 ب.ظ

Hei!

Viikko on mennyt kuin luistimilla, sillä edes minä en enää pysy vauhdissa. Tapahtuu koko ajan niin paljon sekä laajemmalti kuin tässä meidän kotimme piirissä. Kerron nyt vähän luvattomasti pieniä kiintoisia, kotoisia paljastuksia ja aloitan pienimmästä eli eilen, kun Lumimies taas oli jossain, minä otin lopullisen eron olla hänen kanssaan samalla hyllyllyllä vaatteideni kanssa. Hän oli jo aikaisemmin kyllästynyt viehättävään boheemisuuteeni ja siirtänyt 'tärkeimmät' asusteensa eri kaappiin kokonaan, mutta nyt on kyse sellaisista epäviehättävistä, mutta viimaisilla lenkeillä tai niiden jälkeen tarpeellisista asusteista kuin aluspaidat- ja housut. Olen ostanut liudan bambukerrastoja itselleni ja eilen lenkin ja suihkun jälkeen kaipasin ylleni bambun syleilyä, mutta kun kollasin meidän yhteiset hyllymme, niitä ei löytynytkään. Vedin kahdesta komerosta kaikki alas, eikä mitään tulosta. Välikaton Feetuko niitä minun bambukerrastojani on vienyt...Tein suuren ratkaisun ja nyt minulla on oma hyvin naisellinen alusvaatehylly, johon vein suosikkituoksupulloni kuin merkiksi, että 'tämä on minun'. Kun Lumimies sitten puolenyön tienoissa saapui kotiin ja kollasi komerossa, hän alkoi nauraa ja kysyi, että 'mikä ihmeen installaatio tänne on tullut?', minä vaikenin kuin Grace Kelly, jos James Stewart, ei puhutellut kauniisti. Otin vuosikymmeniä harjoitellun Grace Kelly -ilmeeni ja vaikenin. Jostain muistinkin yht'äkkiä, että 'puhuminen hopeaa, vaikeneminen kultaa'. Näin, että Lumimiestä nauratti, mikä saattoi johtua siitä, että pikkupöksyjen kasan alla oli pino Lionel Shriverin teoksia, mutta säilytin ruhtinaallisen olomuotoni lukien ensi viikolla blogiini tulevaa kirjaa. Sitä ennen olin lukenut joulumyyntilehtisiä, joista olin bongannut jotain todella uskomatonta ajatellen vaikeaan ajankohtaamme sijoittuvaa hääpäiväämme eli jouluaatonaattoa: Nyt Lumies saa kokea aivan muuta kuin kinkun paistoa!

Ja sitten se aviollinen kriisi numero kaksi. Lumimies oli vähän aikaa sitten taas viikon Kiinassa. Edelliskerralla sieltä tuli minulle sormus ja kimono, johon mahdun ehkä, jos aikamatkustus on totta ja pääsen takaisin vuoteen '83 eli en siis ikinä. Nyt pyysin tuomaan silkkisen kimonoaamutakin riikinkukkokuvilla. Suurin odotuksin otin Valtiaani vastaan ja odotin tietty kimonon lisäksi myös bonusta, mutta hui ja hai. Hän kantoi sieltä itselleen juoksuasusteita sisä- ulko- sekä kilpakäyttöön. Siis hän näkee nyt minun sijastani vain 100 metrin radan ja tähtäin on MM-kisat. Turha sanoa, että vain pohjalaiset ottavat isosti, myös hämäläiset osaavat tyylin. Mikään vähempi ei riitä kuin MM-kilpailu ja tietysti voitto. Tähän asti olen luullut olevani hänen vaativin ratansa ja voittonsa, mutta nyt se on oikeasti urheiluhallin rata. Ja oikea valmentajakin on...Siitä tuli mieleeni, että voisin elvyttää oman vanhan lajini ratsastuksen niin kovaksi jutuksi, että minäkin tarvitsisin valmentajan. Olen jo miettinyt, että ehdottomasti mies, minua nuorempi, tumma...No, todellisuudessa minä pitelen liian ison talon seiniä ja lämmitän leivaria, pesen hikisiä urheiluvaatteita, valmistan herkullisia aterioita, teen lumitöitä, hoidan Hänen Majesteettiaan Olgaa etc., kun Päämies juoksee illat. Päivät menevät liike-elämälle. Minä olen sitten jossain rakosessa. Mutta auta armias, jos hän unohtaa, mitä tehdään lauantai-iltapäivisin, kun hämärä putoo ja maisema sinistyy...

Jotenkin tunnen kärsineeni vääryyttä, mutta arvaan, että saan ymmärrystä vain Bessulta. Onneksi elämä hyvittää!Meillä ei pitänyt  olla joululahjoja muuta kuin koirille, mutta tänään tonttu käärii kodissamme lahjapakettiin kiltille Leenalle Ice Bugeja vaaativia metsälenkkejä ajatellen, viikon päästä tonttu käärii kiltille Leenalle unelmayöasua, joka ei ole se minun lempituoksuni, vaan aivan muuta ja sitten seuraavalla viikolla tonttu...

Tämä kaikki oli alustusta siihen, että nyt minulla menee jo illatkin, muuhun kuin lukemiseen, joten jos hidastunut tahti vaivaa, ohjaan valituksenne edelleen Lumimiehelle. Minä en olisi saanut julkaista tätä asiaa vielä, mutta kun jotenkin nyt minulta meni kärsivällisyys, joka onkin aivan käsittämättömän yliarvostettu sana, eikä oikeastaan edes kuulu sanavarastooni. Minä näytän, että kyllä minäkin osaan olla nopea. Yksi satasen rata ei olisi minulle mitään! Ja tämän jälkeen uskon, että meillä viikonlopun iltapäivät minä olen se kaikkein haasteellisin valmennus. Eri asia on sitten, millä tuulella satun olemaan näiden järkytysten jälkeen;-)

Elämyksellistä marraskuun viikonloppua teille kaikille!

Love
Leena Lumi

Je ne sais pas

kuva Ilona

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
جمعه 27 آبان 1390  12:00 ب.ظ

Paavo, Paavo ja vielä kerran Paavo. Nyt on ainakin riittävä määrä Paavoja mukana tavoittelemassa tasavallan presidentin virkaa. Paavot käyvät oman sarjansa tässä taistossa, mutta kukaan heistä ei tule olemaan seuraava presidentti. En ainakaan itse siihen usko. Jos veikata pitää Paavo-sarjan järjestys, se on seuraava: 1. Paavo V, 2. Paavo L ja 3. Paavo A.

Taas punastelee huonolla itsetunnolla varustettu suomalainen. Mitähän ne ulkomaillakin ajattelee, kun täällä melkein kaikki presidentiksi pyrkivät ovat Paavoja ;)))).

Menen lauantaina Yön konserttiin Seinäjoelle. Hyvää viikonloppua!


منبع:
http://turokalliomaa.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   

Em reunião com o Ministro da Saúde, Alexandre Padilha, o Senador Vital do Rêgo (PMDB-PB) solicitou que a Paraíba fosse contemplada com a instalação de academias no âmbito do Programa Academia da Saúde. Nesta sexta-feira (4), Padilha anunciou os municípios paraibanos que receberão as unidades propostas pelo programa, que estimula a criação de espaços adequados para a prática de atividades físicas e lazer. Ao todo, serão 82 academias, organizadas em 79 municípios.
A iniciativa objetiva incentivar as práticas corporais para a maioria da população. Dados colhidos pelo Vigitel – órgão do Ministério da Saúde que monitora a freqüência e a distribuição de fatores de risco comuns à saúde da população brasileira – apontam que apenas 15% dos adultos praticam atividades físicas no tempo livre, enquanto a Organização Mundial da Saúde recomenda a prática de 30 minutos de atividade física por dia, durante cinco ou mais dias por semana. Outro dado preocupante do Vigitel aponta que 48% da população brasileira está acima do peso.
Alexandre Padilha e Vital do Rêgo
Preocupado com o índice, o Senador Vital do Rêgo (PMDB-PB), médico graduado pela UFPB, louvou a notícia. “A instalação das unidades resultará na melhoria da qualidade de vida dos cidadãos. A prática regular de exercícios culmina na redução de outros graves índices, como o tabagismo, alcoolismo, sedentarismo e alimentação inadequada. Em áreas onde esses índices são baixos, é possível comprovar a menor incidência de mortes prematuras causadas por doenças crônicas não transmissíveis”, avaliou Vital.
Os pólos do Programa Academia da Saúde são espaços públicos construídos para a prática de atividade física.
Os municípios contemplados são: Água Branca, Alagoa Grande, Alagoinha, Alhandra, Araçagi, Araruna. Aroeiras, Bananeiras, Baraúna,  Barra de Santa Rosa, Bernardino Batista, Boa Vista, Boqueirão, Caapora, Cabaceiras, Cabedelo, Cacimbas, Cajazeiras, Cajazeirinhas, Caldas Brandão, Carrapateira, Casserengue, Catolé do Rocha, Coremas, Cuité, Damião, Diamante, Doa Inês, Duas Estradas, Esperança, Fagundes, Gado Bravo, Guarabira, Ibiara, Imaculada, Ingá, Juru, Livramento, Mãe D’água, Manaíra, Mataraca, Matinhas, Maturéia, Mogeiro, Natuba, Nazarezinho, Olho D’água, Patos, Paulista, Pedro Regis, Piancó, Picuí, Pilar, Poço Dantas, Pombal, Queimadas, Remígio, Riachão, Salgado de São Félix, Santa Cruz, Santa Luzia, Santana de Mangueira, Santo André, São João do Tigre, São José da Lagoa Tapada, São José dos Ramos, Sapé, Seridó, Serraria, Sobrado, Sossego, Sousa, Sumé, Tacima, Uiraúna, e Umbuzeiro; Campina Grande será contemplada com duas unidades; João Pessoa será contemplada com três unidades.

منبع:
http://netofilmagens.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
 • تعداد کل صفحات :11  
 • 1  
 • 2  
 • 3  
 • 4  
 • 5  
 • 6  
 • 7  
 • ...