تبلیغات
schotunfrothsic - مطالب بهمن 1389
جمعه 29 بهمن 1389  01:38 ق.ظ

Hei!

Eilen aamulla sisareni oli huomannut minulla 'out of officen' ja soitti pelästyneenä Lumimiehelle töihin, että 'mitä kauheaa on tapahtunut?'. Sen tähden sanon nyt, että ei todellakaan mitään ole tapahtunut, paitsi pakkanen, johon minua ei ole luotu. Olen lumi, en ikinä pakkanen yli -15 astetta! Tämä ei sovi minulle, joten totesin olevani vaihtolämpöinen eläin, joka joudun puolihorrokseen liian kylmässä.  Mikään ei tikitä, mikään ei soi, paitsi yksi ihana Una furtiva lacrima.  Toki luen, mutta hitaammin kuin koskaan. Luen kuin unessa erästä kirjailijaelämänkertaa, jota olen odottanut pienen ikäni. Siinä olen aivan muualla ja paljon lämpimämmässä.

Pakkanen tuo varmaan esiin minussa toisen tai sitten toden. Kesyys kyllästyttä. En ole yhtään kesy! Olen huomannut, että joskus salaa kesyttömyyteni tuuppii minua, mutta en anna sen tulla ulos. Se on privaattia minua, mutta aiheuttaa uuvuttavaa ristipainetta. Kesyttömille laitoin Lumikarpaloon vähän Silmäniloa ja Slungaa. Omalla vastuulla!

Yritän palata maanantaina kohmettuneena, mutta ehkä sulaneempana. On arvontoja, vähän tulevasta ja toivottavasti jo kirjakin. Tässä pieni välipala Heli Slungaa Varjomadonnasta:

Miten sinä vapiset, pieni narttu
kallat rinnoillasi
ja kuu.

Elämyksellistä viikonloppua pakkasesta viis!

kesyttömällä ♥:lla
Leena Lumi

kuva Tuure

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
سه شنبه 26 بهمن 1389  05:52 ق.ظ

Una furtiva lagrima

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
سه شنبه 26 بهمن 1389  04:53 ق.ظ

Älä saa minua muistamaan,
älä kävele minua vastaan sillalla,
älä katso minua silmiin,
älä juo minun itkuani,
älä nyyhkäise noin.
Älä!

- Leena Lumi -

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
سه شنبه 26 بهمن 1389  02:23 ق.ظ


Denise Minan Yksin yössä (Still Midnight, Like 2011, suomennos Juha Ahokas) on hänen kahdeksas suomennettu rikosromaaninsa, joka aloittaa uuden sarjan. Voimme siis hyvästellä antisankaritar Paddy Meehanin, joka kirjoissa Veripelto, Suden hetki ja Viimeinen hengenveto nosti Minan suosikkidekkaristieni kaartiin. Toki meillä on nytkin epätyypillinen sankaritar, naisrikosylikonstaapeli Alex Morrow, jota kuvataan kirjan esittelyssä näin: Hän erottaa toisistaan hyvän ja pahan. Hän ei vain enää tiedä, kumman puolelle asettua. Silti. Alex Morrow on synkkine salaisuuksineenkin vielä valomatkan päässä kaiken huomion vangitsevasta Paddysta, jolla oli lämmin sydän, kiihkeä luonne ja uskomattoman ronskit puheet etenkin huomioiden tiukka katolinen kotikasvatus.

Jos olette olleet tarkkoja lukijoita, tiedätte, että en ikinä paljasta kirjan juonta, enkä varsinkaan dekkarin. Teen jopa pieniä harhautuksia! Joskus lähden kirjan tarinaan ja olen itse mukana Beulahin kukkulalla tai retkahdan sataa dekkarin naistähteen, kuten ’Meehanin likkaan.’ Nyt en löytänyt kiihkeää paloa, jossa olisin saanut Alexin ’under my skin’, mutta tämähän on vain minun tunteeni, sillä jollekin muulle lukijalle Alex Morrow voi olla kova juttu ja ehkä, ehkä minullekin seuraavassa Morrow-kirjassa, sillä Mina on lunastanut kannuksensa aiemmilla töillään taiten.

Nyt istumme glasgowlaisen siirtolaisperheen kotona, kun kaksi hupuin varustautunutta tunkeilijaa ryntää heidän kotiinsa vaatien Bobia esille. Perheessä ei kuitenkaan tunnu olevan ketään Bob nimistä ja tilanne ajautuu siihen, että rikolliset kaappaavat mukaansa perheen isän. Sitä ennen kuitenkin toinen rikollisista haavoittaa melkein kuin vahingossa perheen teini-ikäistä tytärtä Aleeshaa, josta tuleekin sitten yksi kirjan kiinnostavimmista juonikuluista, sillä Aleesha ei ole ollenkaan tavallinen siirtolaisperheen tyttäreksi. Muutoinkaan Anwarien perhe ei ole ihan kunniallinen ja niin helposti tyypiteltävissä kuin voisi olettaa.

Alexin yksityiselämän salaisuudet pyrkivät niin paljon pintaan hänen työssään, että tuntuu kuin hän teurastaisi pahaan oloonsa syyttömiä. Myös välit työkavereihin ja esimiehiin reistailevat niin, että eräässä vaiheessa Alex hän tiuskaisee näille ’olevansa tunnetusti vittumaisuuden jäävuori.’ Alexilla on heikko tausta masentuneen yksinhuoltajaäidin tyttärenä ja hän saa varttua tietäen kaikkien muiden olevan häntä parempia.

Kidnapatusta Aamirista tulee oudosti kirjan valo, joka hohtaa pimeässä. Hän on yllättäjä, josta kirja saa kiitosta. Muuten yksin yössä herättää enemmän kysymyksiä kuin tarjoaa vastauksia, sillä rikollisten suhteet ovat kiintoisat, mutta sekavat. Outoa sähellystä, mutta sensijaan hyvin kameraa rakastavaa: Kun kuvittelin tämän kirjan filmattavaksi tv-sarjaksi, juttuun tuli heti potkua, sillä jo pelkätään Aamirin kohtalo sekä myös rikollisten aivan toisistaan poikkeavat persoonat tekevät cinemaattisen vaikutuksen. Alexin salaisuuden verhoa toki raotetaan hieman ja sieltä nouseekin kirjan Mina-ote, jossa psykologisen tarkka kerronta pienestä ja arkisesta, tekee salaisuudesta suuren, sillä miltä tuntuu rikosylikonstaapelin kotielämä miehensä Brianin kanssa, kun

Brian pysytteli turvallisissa käytänteissä, teki aina kaiken samalla tavalla. Hän söi samanlaisen lounaan joka päivä, pari tummaa leipäviipaletta, joiden päällä oli kinkkua ja juustoa, ja omenan. Brianilla oli säännölliset tavat, hän oli ennustettava. Turvallinen.


Brian ei kuitenkaan mennyt kylpyhuoneeseen. Portaiden yläpäässä hän poikkesi kaavasta. Alex kuunteli, liikkuiko Brian, mutta hän pysyi paikallaan. Brian kuvitteli vaimonsa nukkuvan, hän kuvitteli olevansa yksin, ja yksinäisyyden ja pimeyden keskeltä Alex kuuli hänen vaikerruksensa.


Ohuen oven takana Brian itki kadottamaansa maailmaa, ja Alex eksyi vuoristoon.

Alexin todellisuuspaot antavat meille kaipaamamme lupauksen: Alex Morrow –sarjasta voi sittenkin sukeutua varteenotettava haastaja Minan aikaisemmalle Paddy Meehan –sarjalle. Mitä Alex kätkee? Mitä hän todella tuntee? Valitseeko hän hyvän vai pahan? Miksi hän ei haluaisi mennä kotiin, jossa Brian häntä jo odottaa?

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
دوشنبه 25 بهمن 1389  11:07 ق.ظ

Hyvää Ystävänpäivää Rakkaat, Ihanaiset Lukijani♥ Tässä teille suklaasydämiä kirjasta Lahjoja keittiöstä. Outo valoilmiö tuli kuvaan, mutta siltikin halusin näitä teille tarjoa. Alla saatte sokerisydämiä, mutta muistutan sitä ennen, että Ritalla alkaa uusi englannin nettikurssi ihan viikon parin sisällä. Jos haluatte pysyä kärryillä hänen kielikursseissaan, linkittäkää itsenne lukijaksi tänne

Käyn blogikierroksella kunhan olemme ensin viettäneet Bessun kanssa ystävänpäivää. Sen jälkeen lähden vaeltamaan ja toivon löytäväni myös Laurenin, joka oli yksi blogiarvontani voittajista, mutta Lauren nimistä blogia en löydä...Olen ihan hukassa, sillä minulla on teille monille kolme nimeä: blogin nimi, sitten keksitty bloginimi ja vielä se oikea nimi, jonka kanssa meilaan...Laurenia odottaa Nora & Alicia, joten toivon todella, että hän löytyy.


Nautitaan♥

Nobody but you

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
دوشنبه 25 بهمن 1389  10:27 ق.ظ

Kun ensi kertaa itkit
nähteni,
annoit minun nähdä
sisimpääsi,
salattuun ja hauraaseen.
Kun näin
sinun särkyvän,
siitä hetkestä lähtien
olit minulle enemmän.

- Sinikka Svärd -
Kerron Sinulle Ystävyydestä (Minerva 2009)
kuva Unelma 

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
یکشنبه 24 بهمن 1389  10:57 ق.ظ

Menestyksessä ystävät tuntevat meidät; vastoinkäymisissä me tunnemme ystävämme.♥♥♥

- Sir James M. Barrie -


Paras ystäväni saa minusta esille parhaat puoleni.♥♥♥


- Henry Ford -


Myötätuntoinen ja rohkaiseva katse, ystävällinen kädenojennus. Ja kaikki muu on toisarvoista.


- Maya V. Patel -


Selviät ilman ihmisiä, mutta tarvitset ystävän.


- kiinalainen sananlasku -


Ystävyys on kymmenentuhannen sukulaisen arvoinen.♥♥♥


- sanonta -


Uskollinen ystävä...ihminen joka iloitsee menestyksestäsi, suree vastoinkäymisiäsi ja kantaa puolet taakastasi - hän kaksinkertaistaa ilosi ja jakaa murheesi.


- James Gibbons -


Sinä tiedät, miten paljon tai vähän pitää sanoa surun tai huolen aikaan. Sinä osaat lukea sydäntäni.


- Pam Brown -


Ystävä on se, joka tulee luoksesi, kun koko maailma on jättänyt.♥♥♥


- Alban Goodier -


Ei kuka tahansa voi olla ystäväsi. Sen täytyy olla joku, joka on yhtä läheinen kuin ihosi, joku jolla on kyky empatiaan, joku joka hädän hetkellä seisoo ehdoitta puolellasi, joku joka antaa tarkoitusta elämääsi.


- Henry Miller -


Me putoamme kuin pikkukivet toistemme sielujen lampeen.


- Joan Borysenko -


Ystävien kesken ei ole mitään lopullista.♥♥♥


- William Bryan -


Apu ilman ehtoja on ystävyyden koetinkivi.


- Mahatma Gandhi -


Ystävillä, jotka ovat yhdessä käyneet läpi vaikeita aikoja, on yhteys, jota ulkopuoliset eivät voi koskaan ymmärtää.♥♥♥


- Pam Brown -


Ystävä tietää sinusta kaiken ja rakastaa sinua siitä huolimatta.♥♥♥


- tuntematon -


Kasa CD -levyjä. Espressokahvia. Paljaat jalat ja ikivanhat farkut. Perunalastuja ja popcornia. Asiasta toiseen hyppelehtivä keskustelun virta. Sade hakkaa ikkunaan. Ystävyys.♥♥♥


- Pam Brown -


Tyttöjen ilta ulkona - rosvoliiga, jolle ei yksikään isä, poika, puoliso tai suurmies voi mitään.♥♥♥


- Pam Brown -


Vain ystävä saa sanoa: "Minähän sanoin sinulle."♥♥♥


- Pam Brown -


Ystävä, joka tietää miten osoittaa ja ottaa vastaan hyvyyttä, on kaikkea omaisuutta parempi.


- Sofokles -


Kaksi ihmistä, jotka pitävät toisiaan pystyssä kuin lentävät tukipilarit. Kaksi ihmistä, jotka luottavat toisiinsa ja huolehtivat toisistaan ja puolustavat toisiaan ulkomaailmaa vastaan.


- Erica Jong -


Yksikin hyvä ystävä pitää pimeyden loitolla.♥♥♥♥♥


- tuntematon -


Sinunlaisesi ystävä on kuin vanha ja kulunut aamutakki, jonka voin kietoa ympärilleni, kun maailma tuntuu synkältä ja kylmältä.


- Pam Brown -


Älä säästä kauniita sanoja ystävistäsi siihen asti, että he ovat kuolleita; älä kirjoita niitä heidän hautakiviinsä vaan puhu heille nyt.


- Anna Camus -


Viisauden lahjoista suurin on ystävyys. Se tekee elämän onnelliseksi.


- Epikuros -


Puhelu on hyvä. Mutta kirjeen voi lukea uudelleen.


- Pam Brown -


Kypsyköön ystävyys kuin viini vanhetessaan. Ja olkoot viini ja ystävät aina vanhoja ja huolet nuoria.


- tuntematon -


Vanhoilla ystävillä on mukavaa yhdessä - ei kilpailua, ei teeskentelyä. He kasvavat läpi elämän täsmälleen samaa vauhtia.


- Pam Brown -


Enemmän kuin ystävien apu meitä auttaa varma tieto siitä, että voimme luottaa heidän apuunsa.


- Epikuros -


Ylistän ranskalaista, hänen huomautuksensa oli terävä. Kuinka suloista, erittäin suloista on yksinäisyys! Mutta suo silti minulle piilopaikkaani ystävä, jolle voin kuiskata: miten suloista on yksinäisyys!


- William Cowper

Vain ystävillä on merkitystä.♥♥♥


- Gelett Burger -


Ystävyyttä ei voi mitata kullassa, siihen kulta ei ole riittävän aitoa. Ystävyys voidaan mitata vain muistoissa, naurussa, rauhassa ja rakkaudessa.


- Stuart and Linda MacFarlane -


Hyvä taivas! Kaikista vitsauksista, jotka voit vihassasi lähettää, säästä minut, oi säästä minut petolliselta ystävältä.


- George Canning -


...anna tuulen selvittää, kuka vierelles jää...♥♥♥♥♥

kuva Birgitta

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
یکشنبه 24 بهمن 1389  05:30 ق.ظ

Onnetar (lue: Lumimies) on puhunut ja Leena Lumi -blogin 2-vuotissynttäriarvonnan voittajat ovat: Tuuletar, Sariw, Allu, Lauren, Peikkoneito, Ruiskaunokki, Marja-Leena ja Rita. Onnea voittajille♥
Kirjat lähtevät heti, kun saan tietää voittajien osoitteet. Allun ja Ritan osoitteet tiedän, muiden en, joten ilmoittautukaa sähköpostilleni, jonka löydätte profiilistani. Kiitos! Arpoja oli niin paljon, että aamulla pelästyin kun kaikki eivät enää näkyneet kommenttikohdassa. Piti huomata klikata uudemmat! Alla skooli, jossa arpaliput.
Kiitos lämmin kaikille osallistujille! Tämä ystävänpäivän kirjameri ei kuitenkaan tähän lopu, sillä haluan palkita kaksi henkilöä kuin alleviivatakseni, että blogimaailma on täynnä ihania ihmisiä ja loistavia kuvaajia. Kaksi kuvaa on viimeisen vuoden aikana erityisesti vaikuttanut minuun ja toinen on tämä

Kuvan on ottanut Anne blogista Koti 3:lle. Tämä kuva räjäytti tajuntani ja sai mm. toimia itsenäisyyspäivänä juhlistamassa sen päivän postaustani. Annelle lähtee kiitokseksi ja kannustukseksi kirja 20 valoisaa ja viihtyisää kotia Skandianaviasta. Kiitos Anne♥ Ja toinen erityinen kuva on tämä
Kuvan on ottanut Unelma blogista Mamman maailma, joka antoi minun käyttää sitä jopa Leena Lumi kirjastokuvana, jossa en tietenkään voi linkittää kuin kirjastoani. Sovin Unelman kanssa, millä kirjalla häntä muistan. Meillä on hänen kanssaan kiintoisa vaihdantatalous, josta voin kertoa joskus, kunhan saan häneltä ensin luvan. Ja kaikki alkoi...

Minulla on blogimaailmassa paljon loistavia kuvaajia, joita muistan runsaasti linkittämällä tuoden heitä näin kaikkien tietoisuuteen. Valokuvaus on upea harrastus, mutta toiset ovat siinä parempia kuin toiset ja joskus vain aika ei riitä. Onneksi blogilandia on ystävien yhteisö, jossa hyvän annetaan kiertää. Teen pienen ystävänpäiväpostauksen erikseen varmaan jo tänään, sillä huomenna paras ystäväni Bessu saapuu jo ennen puoltapäivää, joten...kiitos juhlasta, jonka syy sai alkunsa 14.2.2009, kun Lumimies päätti yllättää minut perustamalla nimiini blogin kysymättä siihen ollenkaan halukkuuttani. No, minä vastasin: En mää ainakaan! Hän on vannonut hakkauttavansa nämä sanat hautakiveeni ja etenkin sen tähden, että ennen kuin oli keskiyö ystävänpäivänä 2009, minä olin jo täydessä vauhdissa;-)

The Winner Takes It All 

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
جمعه 22 بهمن 1389  05:06 ق.ظ

Hei!

Siitä lähtien kun näin tämän kuvan Sarin puutarhat -blogissa, olen uneksinut tästä. Olen kyllä jo tiedostanut oman rajallisuuteni saada omaan puutarhaani tätä näkyä, joten tyydyn vain näkemään unia Lumikuningattaresta. Lisää tästä ja monesta muusta hurmaavasta kasvista löydätte täältä

Sarin puutarhat on nyt myös oikeassa palkissani, josta pääsette suoraan hakemaan apua, kun multasormet alkavat kutista tai tulee joku ongelma tai haluatte vain levätä Kuupuutarhan lumossa...

Tänään ei tietenkään voinut olla tavallinen perjantai, sillä törmäsin Ian McEwanin Ikuinen rakkaus -kirjan postaukseen Naakulla. Tekstissä täytyi olla jotain erityisen suloista alkaen villasukkien kutomisesta ja päätyen pohtimaan Ian McEwanin maailmankuvaa, joka on ihan omaa luokkaansa. Jotenkin Naakku irroitti minusta kirjablogielämäni intohimoisimman kommentin. Naakun hurmaavan elämyksen löydätte täältä

Toivotan teille hyvää viikonloppua♥ Yritän pitää pienen paussin, sillä alan jo huomenna kirjata ylös arvontaan osallistuneita ja väkertää arpalippuja. Arvontaan voi kuitenkin osallistua vielä su klo 12 asti.

♥:lla Leena Lumi

The Doors Como te voy a olvidar

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
پنجشنبه 21 بهمن 1389  10:09 ق.ظ

Muistathan blogini 2-vuotissynttäriarvonnan! Pääset arvontaan mukaan täällä 

Lumikarpalokakkuakin on tarjolla...

Ja tässä arvonnan palkinnot:

Vuoden luontokuvat 2010 (WSOY)
Nauti kodistasi (WSOY)
Rakkauden aikakirja (Gummerus)
Nora & Alicia (Bazar)
Kuoleman kanssa ei kujeilla (Minerva Crime)
Minun Venetsiani - Ruokaa, tunnelmia, muistoja (WSOY)
Marlene Dietrich - Sininen enkeli (Ajatus Kirjat)
Lahjoja keittiöstä (Tammi)

Kiitos ystävänpäivän, joka on oikeasti blogini syntymäpäivä,  laitoin tähän kaksi ansiokasta kirjaa lisää. Ja arvonta-aika päättyy siis 13.2. klo 12. Tulokset julkaistaan sunnuntai-iltapäivänä. Maanantaina Onnetar ei ole paikalla ja minä vietän päivää parhaan ystäväni kanssa. Seuraavan viikon odottelenkin sitten teidän postitusosoitteita;-) & teen lähetyksiä.

Vielä ehtii!

منبع:
http://leenalumi.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
پنجشنبه 21 بهمن 1389  09:14 ق.ظ

Prefeitura desobstrui ruas da cidade

A prefeitura Municipal de Mãe d’água, através da Secretaria de Infra Estrutura, desobstruiu duas importantes ruas da cidade: Ernesto Vieira e São Sebastião.Devido sua localização geográfica, (Zona Geotectônica de Teixeira, composta por rochas Plutônicas Granulares inserida na província da Borborema), a superfície do município apresenta relevo acidentado e com fortes desníveis, o que faz com que algumas ruas esbarrem em obstáculos naturais, a exemplo de enormes rochas.Para retirada dessas rochas, o Secretario de Infraestrutura do município, Rivaldo Campos, montou uma equipe formada por pelo menos 10 homens para o trabalho braçal, além de outra especializada em explosivos (já que foi necessária a utilização de dinamites) e um trator de esteira para remoção das pedras.“Agora os veículos vão poder trafegar por essas ruas, e o que é melhor, os proprietários de veículos vão poder estacioná-los nas garagens de suas residências, coisa que antes era impossível” comemorou Caetano. Segundo ele, a desobstrução dessas artérias era uma reivindicação antiga da população.Com a desobstrução, o acesso às Ruas Antonio Cirilo e Carmita Dantas, agora poderá ser feito pela Ernesto Vieira, enquanto que pela Rua São Sebastião, agora é possível ter acesso às Ruas Luzia Maria da Silva e Leonardo Cabuim.Rivaldo Caetano informou ainda que a determinação do prefeito do município, Péricles Viana Junior – Junior Tota, que acompanhou “in loco” as obras, é continuar com esse trabalho custeado unicamente com os recursos da Prefeitura. “Junior quer garantir o que determina a constituição Brasileira: O DIREITO DE IR VIR, (art. 5º, XV da CFB) e por isso investe na acessibilidade de todos” completou o secretário.

منبع:
http://netofilmagens.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
پنجشنبه 21 بهمن 1389  08:45 ق.ظ

OUTRA CAPAS DE DVD NETO FILMAGENS


منبع:
http://netofilmagens.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
پنجشنبه 21 بهمن 1389  08:42 ق.ظ

REALIZAMOS SEU EVENTO DE CASAMENTO NO MENOR PREÇO DO MERCADO


منبع:
http://netofilmagens.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
پنجشنبه 21 بهمن 1389  08:38 ق.ظمنبع:
http://netofilmagens.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
پنجشنبه 21 بهمن 1389  08:31 ق.ظمنبع:
http://netofilmagens.blogspot.com


 • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
 • تعداد کل صفحات :4  
 • 1  
 • 2  
 • 3  
 • 4