تبلیغات
schotunfrothsic - Koeponnistus alkaa
جمعه 18 آذر 1390  07:04 ق.ظ

Katainen ilmoitti Brysselistä, että sijoittajan vastuu säilyy pysyvässä vakausmekanismissa. Jyrki oli pontevaa miten Suomen ääni kuuluu. Eipä mennyt kuin kaksi tuntia kun "eu-presidentti" kertoi tiedotustilaisuudessaan, että nyt tehdyillä päätöksillä luovutaan lopullisesti sijoittajan vasuusta. Toivottavasti Katainen on ollut oikeassa kokouksessa. Ihmettelen suuresti, jos noinkin isosta asiasta kahdelle henkilölle (samassa kokouksessa) jää näin vastakkaiset käsitykset. Mitähän mieltä demari- ja vasemmistoleiri mahtaa asiasta olla. Olihan sijoittajavastuu heille kynnyskysymys hallitusneuvotteluissa. Muistaakseni olivat vähän jopa ylpeitä ja näyttivät keskustalaisille pitkäänenää.

Toinen iso asia oli pysyvä vakausväline, ja sen käyttö. Kriisikokous on päättänyt, että vakausvälineen käyttöön ei enää tarvita yksimielisyyttä, 85% riittä. Suomi jäi asiassa yksin puolustamaan yksimielisyyttä. Suomen perustuslaki ei anna mahdollisuutta muuhun kuin yksimieliseen päätökentekoon unionin sisällä. Jos Suomi aikoo (kok. ainakin yrittää) osallistua vakausvälineeseen on hallituksen saatava eduskunnalta asiassa 2/3 enemmistö taaksensa. Ei tule onnistumaan. Tässä asiassa valtaa käyttää oppositio, Perussuomalaiset ja Keskusta. Kuka sanoi, että oppositiosta ei voi vaikuttaa, kuka? Ainut huoli on keskustalaisten vähän poukkoileva eu-polittiikka, mutta uskon tässä asiassa heidän seisovan meidän kanssa samassa linjassa. Kun 2/3 ei hallitus tule taakseen saamaan tarkoittanee se sitä, että Suomi ei ole mukana pysyvässä vakausvälineessä.

Mielenkiintoista tässä äänestyksessä tulee olemaan hallituksen rivien pitävyys. Nyt alkaa tämän hallituksen koeponnistus. Nähtäväksi jää kestääkö. Ensiviikkojen aikana tulemme näkemään ennennäkemättömän mediamyllytyksen aiheesta "mitä kaikkea meille tapahtuu, jos emme ole mukana vakausvälineessä".

Kolmas asia josta kerrottiin on budjettikurisopimus. Sopimukseen eivät liity Iso-Britannia eikä Unkari. Ruotsi ilmeisesti lähtee mukaan, mutta ehdolla ettei se koske heitä. Näin hoitaa asiansa ruotsalaiset. Tsekkikin miettii, muut ovat jo mukana. Sopimuksella kait pitäisi saada työkaluja komission käyttöön, että se pytyisi valmomaan valtioiden budjetteja. Lisää paperia, niin kuin aikaisemmatkin vakaussopimukset yms.

PS. Eduskunta päätti tänään vasemmistopuolueiden toimesta, että Puolustuvoimien ruokahuolto yhtiöitetään. Yhtiöittämisen yhteydessä mm. naisvaltaisen alan palkkoja poljetaan. Osalle henkilöstöstä yhtiöittämisen kautta tulee jopa palkanalennus. Näin hoitaa Suomessa vasemmistopuolueet duunarin ja matalapalkkalaisen asiaa. Asiasta äänestettiin katso tulos tästä. Perussuomalaiset ja Keskusta olivat yhtiöittämistä vastaan.منبع:
http://turokalliomaa.blogspot.com


  • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
manicure
چهارشنبه 23 فروردین 1396 02:25 ب.ظ
I am sure this article has touched all the
internet viewers, its really really fastidious piece of writing on building up new website.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر